Lomtalanítás

Szabaduljon meg a lomoktól egyszerűen és kényelmesen! Bízza ránk a lomtalanítást, és mi szakszerűen és gyorsan elszállítjuk az összes felesleges holmiját.

Amennyiben a terület adottságai lehetővé teszik, úgy KCR-es rakodóautóval pakoljuk fel az elszállítandó hulladékot.

Lomtalanítás veszprém

Teljeskörű lomtalanítás

Problémát okoz a sok felesleges holmija? Nem tudja, hogy mit kezdjen velük? Ne aggódjon, mi segítünk!

A lomtalanítás nem csak kellemetlen és időigényes, hanem sok esetben fizikailag is megerőltető lehet. Nem kell tovább szenvednie, bízza ránk a munka nehezét!

Szakszerűen és gyorsan elszállítjuk az összes felesleges tárgyat, hogy Ön csak élvezhesse a tiszta és rendezett otthonát.

Hívjon minket még ma, és szabaduljon meg a lomtalanítás nehézségeitől!

Miért válasszon minket?

Ismerje meg, miért érdemes minket választania az feleslegessé vált lomok elszállítására.

Tapasztalt, profi munkatársak

Rendelkezünk a megfelelő tapasztalattal és szakértelemmel ahhoz, hogy hatékonyan és gyorsan végezzük el a lomtalanítást anélkül, hogy bármilyen káros hatást gyakorolnánk az Ön területére, vagy az ökoszisztémára.

Rugalmasság

Az ügyfeleinknek fontos, hogy az feleslegessé vált lomok elszállítása megfeleljen az egyedi igényeiknek. Rugalmasan állunk az Ön rendelkezésére, és biztosítjuk, hogy a szolgáltatásunk igazodik az Ön ütemtervéhez és szükségleteihez.

Biztonság és felelősségvállalás

Biztonságos és környezettudatos lomtalanítási szolgáltatást kínálunk. Munkánkat a jogszabályoknak megfelelően végezzük. Nem kell attól tartania, hogy az elszállított lom az erdő szélén köt ki.

Költséghatékony megoldások

Szolgáltatásainkat versenyképes árakon kínáljuk, így könnyedén illeszkedhet az Ön költségvetésébe. Hatékonyan és gyorsan dolgozunk, ezért szolgáltatásunkkal időt és pénzt takaríthat meg.

Sitt és lom elszállítása rakodással

A sitt- és lomszállítás gyakran időigényes, fárasztó és drága lehet. Sokan tapasztalják, hogy hogy nehéz, és kellemetlen feladat elszállítani a sittet a területről, különösen akkor, ha nincs megfelelő felszerelésünk, vagy ha az elszállítandó sitt mennyisége jelentős. 

Azonban, ezek a problémák könnyedén áthidalhatók, az építési törmelék és lom elszállítása kevésbé stresszes, ha olyan szolgáltatót választ, aki rendelkezik a megfelelő felszereléssel és szakértelemmel a sitt, vagy lom gyors és hatékony elszállításához. 

Ha a terület lehetővé teszi, KCR-es rakodóautóval történő sittszállítás és lom elszállítás is lehetséges. A KCR-es rakodóautó rendelkezik egy kihajtható emelőszerkezettel, mellyel könnyedén, gyorsan, és hatékonyan eltávolítható a lom és az építési törmelék a területről.

A KCR-es autóval történő rakodás további előnye, hogy a rakodás és elszállítás menete gyorsabb, mint a zsákos sitt felrakodása és szállítása, valamint az autó nagyobb mennyiségű törmeléket és lomot képes egyszerre felvenni és szállítani, így Ön pénzt és időt takaríthat meg.

Gyors segítségre van szüksége?

Rendelkezünk a lom gyors, hatékony elszállításához szükséges szakértelemmel és felszereléssel. 
Hívjon bennünket bizalommal bármely nap 7 és 19 óra között.

Mit tartalmazhat az elszállítandó lom?

Ismerje meg milyen anyagokat tartalmazhat az elszállítani kívánt lom, és milyen anyagokat tilos a lomokkal együtt kezelni.

A lomtalanítás során kiemelt figyelemet igényel, hogy kizárólag azon anyagok kerüljenek az elszállítandó lom közé, melyek megfelelnek a feltételeknek.
A lomtalanítás során keletkezett hulladék a következőket tartalmazhatja:

TILOS a következő anyagokat a lomok közé tenni: